12.01.2020 klo 16:00
Porvoo

7 - 2  (2-2, 3-0, 2-0)

Suomi-sarja

Hunters ei antanut armoa JHT miehistölle vaan latoi tylyt 7-2 loppulukemat taululle, erät 2-2, 3-0, 2-0. Kotijoukkue piti hyvää vauhtia päällä heti ensi minuuteistä, karaten 2-0 johtoon jo ennen kolmen peliminuutin täyttymistä. Eetu Tervala laukoi kavennusta kuudennella peliminuutilla. Jere Espo tasoitti pelin heti seuraavassa vaihdossa, nostaen JHT miehistön taistelutahtoa. Ensierässä ja toisen erän alkuun tarjottiin vielä ylivoimaa mutta ei onnistumisia tällä kertaa. Kotijoukkue latoi sen sijaan toiseen ja kolmanteen erään viisi maalia ja näin voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä. JHT maalissa Joonas Tiippana torjui ainoastaan 16 kertaa. JHT pelit jatkuu Pirkonsuon Pyhätössä ensi viikonloppuna Seinäjoen S-Kiekkoa ja Jyväskylän Riemua vastaan