Kalajoki

4 - 1  (0-1, 2-0, 2-0)

Suomen Cup

JHT KAMPESI JYVÄSKYLÄLÄISET NURIN - GOLDOWSKI RAITKAISIJAN ROOLISSA KAHDELLA ALIVOIMAMAALILLAAN??????
JHT kaatoi D-Kiekon luvuin 4-1 Suomen Cupin 3.kierroksen ensimmäisessä kamppailussa.
Hyvin liikkunut JHT syötti jyväskyläläisille karvasta kalkkia. JHT oli niskan päällä ensimmäisen erän, mutta ottelussa 46 kertaa kiekon kiinni ottanut vierailijoiden maalivahti Manu Lähteenmäki vei D-Kiekon kuitenkin 0-1 johtoasemassa pukusuojiin.
Toinen erä oli tasaväkisempi ja kotijoukkuekin oli ajoittain helisemässä. JHT kuitenkin selvisi pahimmista painostuksista ja voitti erän Milan Davidekin ja Jake Goldowskin maaleilla, kolmanteen erään lähdettiin 2-1 tilanteessa.
Kolmannessa erässä JHT oli taas raikkaammalla jalalla liikkeellä eikä voittajasta lopulta ollut epäselvyyttä. Illan hahmo Jake Goldowskin, joka taituroi ottelussa kaksi alivoima osumaa olivat vierailijoille liikaa. Myös itävaltalaispuolustaja Lukas Jaunegg heilautti verkkoja kolmannen erän jälkimmäisellä puoliskolla ja löi lopullisesti naulan arkkuun.
Matka jatkuu lauantaina Iisalmeen IPK:n vieraaksi, voitolla JHT jatkaisi Suomen Cup taivaltaan jo 4.kierrokselle asti.