19.01.2020 klo 16:00
Kalajoki

6 - 5 JA  (2-3, 1-2, 2-0)

Suomi-sarja

Ilmaispeli täytti Pirkonsuon Pyhätön lehterit ja yleisö saikin nauttia kiekko viihteestä koko rahan edestä. JHT voittaa Riemun värikkäiden vaiheiden jälkeen jatkoajalla 6-5 ja. erät 2-3, 1-2, 2-0, 1-0. JHT hyökkäsi varsin innokkaasti läpi ottelun ja loi hyviä tekopaikkoja. JHT maaliteon aloitti Jere Espo ylivoimalla. Juho Takkula vei kotijoukkueen johtoon 2-1. Riemu iski vastaan ensi erät ja teki maalit omista harvoista paikoista erittäin tehokkaasti. Toisessa erässä Martin Krasnican teki tärkeän 3-5 kavennus osuman. Kolmanteen erään JHT tiivisti puolustusta ja vastustaja pidettiin hyvin loitolla maalipaikoilta. Jere Espo näytti kapteenin ottein mallia kaventaen tilanteen 4-5. Hetkeä myöhemmin palkinnon pokannut Jani Nurkkala tasoitti pelin 5-5. Jatkoaikaa hallitsi JHT ja ratkaisu roikkui ilmassa. Ajassa 64.25 pistekunkku Jarno Palola (1+2) räjäyttää Pirkonsuon Pyhätön riemuun. JHT maalissa torjui Joonas Tiippana 9 kertaa ja Niko Palsola 17 kertaa. Jarno Palola vankistaa pistepörssin kärki paikkaa tehoin 21+31=52 Jere Rantala on pistepörssin kolmantena ja puolustajien ylivoimainen ykkönen tehoin 9+38=47.
JHT pelit jatkuu jo keskiviikkona Muik Hockey vieraana ja runkosarja päättyy lauantaina koti pelillä Nokian Pyryä vastaan.