Pelaaja uutisia

SOPIMUS UUTISIA ????????????
Ville Viskari täydentämään JHT.n maalivahtiosastoa.
Nyt saatiin huippu kolmikko maalinsuulle, että homma ei ainakaan siitä jää kiinni. JHT ja Ketterä viime keväänä alkanut yhteistyö toi nyt Villen Kalajoelle kehittymään. Ketterä kasvatti on pelannut urallaan myös Lappeenrannan Saipan riveissä. Viime kaudella Ville kantoi torjunta vastuun Hollolan Giantsissa. Pohjola Leiri ja Huippu Pohjola Leirin kokoonpanoon kuuluminen kertoo lahjakkaasta nuoresta miehestä. Nuorten Mestiksen mestaruus ja maalivahtilaston paras torjuntaprosentti Ketterän riveissä, sekä viime tammikuun valinta Suomi-sarjan kuukauden pelaajaksi, kertovat todella kovasta kunianhimoisesta urheilijasta, joka haluaa uralla eteenpäin.

https://www.eliteprospects.com/player/176289/ville-viskari

Ville kommentoi Kalajoen hiekoille muuttoa.
"Muilta kuulin että toiminta on urheilullista ja ite koen parhaaks maholliseks paikaks kehittyy maalivahtina ja hyvillä fiiliksillä tottakai lähdetään antamaan omaa parasta"

Päävalmentaja Jesper Jalonen tyytyväisenä maalivahtiosaston täydentymisestä.

"Hienoa että saatiin veskarit lyötyä lukkoon hyvissä ajoin. Ja olen erittäin tyytyväinen meidän laadukkaaseen ja nuorekkaaseen kolmikkoon. Ville on minulle tuttu mies viime kaudelta Hollolasta. ja on sarjan maalivahtieliittiä. Hän on erittäin urheilullinen ja motivoitunut maalivahti, jossa on potentiaalia isompinikin ympyröihin, niinkuin kaikilla meidän maalivahdeilla."

Pirkonsuon Pyhätön lehtereillä saadaan nauttia huippu maalivahtipelistä. Kausikortiin vielä maanataihin asti 60€
Varaa omasi Heti ! ????????????????

JHT Forever ! ????

< Takaisin edelliselle sivulle

Tulevat ottelut

15.08.2020 klo 16:00
Harjoitusottelu
JHT vs Muik

19.08.2020 klo 19:00
Harjoitusottelu
JHT vs Laser HT

22.08.2020 klo 16:00
Harjoitusottelu
S-Kiekko vs JHT

26.08.2020 klo 18:30
Harjoitusottelu
Hermes vs JHT

Viimeisimmät ottelut

Ei menneitä otteluita viimeisen neljän viikon aikana.